Csapat

Dr. Helmle Péter

Állatorvos

Dr. Helmle Péter vagyok, 1993-ban kaptam meg diplomámat az Állatorvos-tudományi Egyetemen. Az évek során két kutyakedvenc szegődött mellém: Adél, a belga juhászlány, és Frakki, a magyar vizslafiú. Túlzás nélkül állíthatom, mindkettejüktől rengeteget tanulhattam. Két igazi leánnyal is büszkélkedhetek; Hanna idén töltötte a 17-et, Lilla pedig a 6-ot. Olyanok, mint a víz és tűz, de mindketten rengeteg örömet jelentenek. „Az állatorvosi hivatás remek lehetőségeket biztosít arra, hogy komplett hülyét csináljunk magunkból nap, mint nap.” (J. Herriot)

Dr. Schindler Nikolett

Állatorvos

Dr. Schindler Nikolettnek hívnak. 2013-ban szereztem meg állatorvosi diplomámat, 2018-ban pedig az egzotikus állatok gyógyásza szakállatorvosi másoddiplomámat. Születésemtől fogva körbevettek az állatok, volt hörcsögöm, tengerimalacom, nyulam, hullámos papagájom, kutyám és egy fehéregerem, akit a gimnáziumi biológia óráról vittem haza. Jelenleg 2 kutya és 2 macska gazdája vagyok. Az egzotikus állatok iránti érdeklődésemet Dr. Marcellus Bürkle madárspecialistával való közös munka keltette fel, illetve meghatározó volt számomra a németországi praxisában eltöltött több hét.

Dr. Vainer Attila

Állatorvos

Dr. Vainer Attila vagyok, több int 20 éve dolgozom állatorvosként. A hétköznapi eseteken kívül számos szokatlan nehéz, vagy érdekes problémával kerestek fel és mindenki számára sikerült valamilyen optimális megoldást találni. Azt gondolhatnám, hogy már nem érhet meglepetés, de minden egyes nap rácáfol erre. Ez egy ilyen szakma, ezért szeretem.

Bordás Krisztina

praxis vezető

Állattartóként és állatvédőként reményeim szerint egy, a felelős állattartók számára biztonságos ellátást, minőséget képviselő állatorvosi rendelőt sikerült életre hívnunk, ahova az állattartók és kis Kedvenceik bizalommal fordulnak és veszik igénybe a szolgáltatásainkat. Nagyon fontosnak tartom az állattulajdonosokkal való minőségi kapcsolat kialakítását, amelynek során minden gazdi válaszokat kaphat a kérdéseire, gazdagíthatja ismereteit, maximális bizalommal fordulhat a Vet for Pet orvosaihoz és asszisztenseihez.

Forrai Gyöngyvér

asszisztens

Az állatok iránti szeretet gyermekkorom óta bennem él, de aktívan 5 éve veszek részt a gyógyításukban. Asszisztálás mellett a laboratóriumi munkában is segítem az állatorvos munkáját, hogy minél pontosabb diagnózist tudjon felállítani. Kutyatulajdonosként tudom, hogy a gazdik családtagként szeretik kedvenceiket. Ezt a szemléletet folytatom a Vet for Pet csapatában is. Segíteni mindig is szerettem, ezért szabadidőmben kórházi önkéntes vagyok.