Köszöntő

„Az Ön kedvence számunkra családtag!”

 

Kedves Gazdik!

Megálmodtunk egy helyet, ahol az állattulajdonos kis kedvencével családias, nyugodt környezetben részesülhet szakszerű állatorvosi ellátásban. Az álom a Vet for Pet Kisállat Szakrendelőben öltött testet. Szeretettel várjuk Önöket, hogy megtapasztalhassák, megismerhessék rendelőnk mottóját, miszerint: „Az Ön kedvence számunkra családtag!”

A fehérköpenyes stressz nálunk ismeretlen fogalom! A Vet for Pet Kisállat Szakrendelő egyedi dizájnú, barátságos légkörű, két vizsgálóval, két műtővel, saját laborral, röntgennel, infúziós kezelővel, hospitalizációs részleggel rendelkező légkondicionált állatorvosi rendelő, ahol vidám környezeteben, elhivatott állatorvosok mellett képzett és segítőkész asszisztensek várják a pácienseket.

A Vet for Pet Kisállat Szakrendelőben modern diagnosztikai eszközökkel és berendezésekkel (digitális röntgen, altatógép, lélegeztető, őrzőmonitor, termo- és elektrokauter, ultrahangkészülék, ultrahangos fogkő eltávolító,…), valamint magas szintű szakmai tudással és empátiával nyújtunk állategészségügyi ellátást kutyák, macskák és egzotikus kisállatok – madár, hüllő, rágcsáló – számára.

Integrált informatikai rendszerünknek köszönhetően minden elvégzett vizsgálat, beavatkozás rögzítésre kerül. Ezáltal egyetlen lényeges információ sem vész el, illetve a kórtörténetek gyorsan elérhetővé válnak.

A Vet for Pet Kisállat Szakrendelő könnyen megközelíthető mind tömegközlekedéssel, mind gépjárművel. A parkolás a fedett és nyitott parkolókban ingyenes, a rendelő a fedett parkolókból lifttel egyszerűen megközelíthető. Amennyiben szükséges a rendelőből beteghordó kocsival tudunk a beteg páciensért a parkolóba menni és biztonságban a rendelőbe szállítani.

Pácienseink egészségének megőrzése, valamint eredményes gyógyítása szempontjából kiemelten fontos számunkra az állattulajdonosokkal történő szoros együttműködő kapcsolat kialakítása és fenntartása, ami nélkül elképzelhetetlen a sikeres prevenció és gyógyítás, hiszen a legjobb terápia is eredménytelen, ha nem időben kezdjük el.

Rendelőnk szeretettel és szakértelemmel várja a Kis Kedvenceket és a Gazdikat!

 

„Az Ön kedvence számunkra családtag!”