Ultrahangos szakrendelés

Kedves Gazdik!

 

Dr. Kiss Gergely legközelebbi ultrahangos szakrendelése Szeptember 16-án (csütörtökön) lesz rendelőnkben!

Dr. Kiss Gergely, az Állatorvostudományi Egyetem Belgyógyászati Tanszékének specialistája színes, doppleres ultrahangkészülékkel végzi a vizsgálatokat.

Dr. Kiss Gergely szakterületei: kardiológiai, ultrahang diagnosztika, kutyák és macskák belgyógyászata, örökletes betegségek / klinikai genetika.

Szolgáltatások:
Teljes körű kardiológia kivizsgálás és terápiás javaslatok (fajta-specifikus szűrővizsgálatok, szerzett és veleszületett szívbetegségek diagnosztikája és gyógyszeres terápiája, műtét előtti kivizsgálás, szívférgesség diagnosztizálása és gyógyszeres kezelése). Teljes körű hasi ultrahang vizsgálatok, ultrahang vezérelt mintavételek vékonytűvel.

Teljes körű belgyógyászati szaktanácsadás és örökletes betegségekkel / klinikai genetikával kapcsolatos szaktanácsadás.

Az ultrahangos vizsgálatokról:

Az ultrahangvizsgálat a modern kiegészítő diagnosztikai módszerek közül az egyik leghasznosabb, hiszen rengeteg információt ad kedvenceink belső szerveinek morfológiájáról, vagy a szív működéséről, miközben nem invazív eljárás, azaz semmilyen fájdalommal vagy káros hatással nincs kedvenceinkre, így a vizsgálatok éber állapotban is elvégezhetőek. Az ultrahangos vizsgálatok minősége nagyobb részben az azt végző orvos szaktudásától, kisebb részben a készüléktől függ. Nálunk mindkét fontos feltétel teljesül. A pontos diagnózisok érdekében szakrendelőnkben Mindray DC- 40 Vet készülékkel végezzük a vizsgálatokat.

A vizsgálatokhoz minden esetben előzetes bejelentkezés szükséges az alábbi telefonszámon: 0670 611 6601
(Hasi ultrahangos vizsgálathoz felnőtt állat esetén lehetőleg 8 óra koplalás és bő folyadékbevitel javasolt.)

 

Szeretettel várunk Benneteket! ?